mandag 31. desember 2012

Ullsokker - til meg selv faktisk!

Jeg er ikke noe glad i å strikke sokker, men det er jo noe man MÅ ha så da gjelder det å finne garn, mønster og farger man liker.
 
Jeg bestilte noen nøster med Big Fabel fra Drops i vår en gang, og startet ivrig opp i sommer.... strikket på bilferien og klarte å gjøre feil som endte med mye opprekk... og prosjektet ble lagt i en skuff.
 
Tok dem fram igjen i høst, og sannelig glemte jeg å strikke inn tråd for å strikke hæl etterpå - resultatet ble opprekk av føttene igjen. Selvfølgelig hadde jeg strikket begge ferdig da jeg oppdaget fadesen :-(
 
Jeg bestemte meg for at de skulle bli ferdige i romjula, og at jeg skulle strikke skikkelig forsterket hæl. I dag ble jeg endelig ferdig, og de skal jeg ha selv - fordi jeg fortjener det!
 
 
Mønsteret er forresten noe jeg fikk fra en av mine søstre, jeg synes det funker bra med tradisjonelle mønster selv om man bruker garn med fargeskift. Dette ble iallfall noen glade sokker :-)

4 kommentarer:

 1. Disse var rålekre! Må kanskje finne fram litt mønster jeg også - lenge sia jeg har strikka mønsterlester

  SvarSlett
 2. Riktig gladsokker! Jeg har heller ikke strikka mønstersokker med slikt garn, men det var kjempelurt. Takk for tipset, og godt nytt år!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Skikkelige nydelige fargesammensetting .
  Du er jo virkelig flink.
  Kos deg med sokkene og hold deg varm på føtter`n.
  ha en riktig Godt NYTT ÅR !

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Å, dette var skikkelig herlige strømper! Akkurat i min smak også, liker fargerike strømper og lester. :)
  Godt nyttår.

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)