tirsdag 17. januar 2012

Jula 2012....

Jeg er allerede i gang med å forberede jula 2012 - som planlagt :-)

Min ambisjon er i tillegg til å følge CasaKreativs alonger, også delta på Hjertebodens juleblogg!
Her må man delta med 3 bidrag i måneden, det behøver ikke å være kort men tre juleprosjekt.

I januar har jeg fått laget to julekort og en tag, klapp på skuldra - vi er jo bare halveis i måneden! :-D

Et av bidragene må følge månedens tema, og januar-temaet er å lage et ikke-kvadratisk kort.

Det første kortet er et hjerte-staffeli kort, jeg googlet litt rundt etter en mal og fant oppskrifta på Elsi's  kreative krok - HER. Jeg synes de er søte og skal garantert lage flere slike hjertekort :-)  

Materialer:
Motivet er et glansbilde som jeg fikk av snille Lene-Sofie til jul :-) Jeg klarer ikke å finne ut hva merket er, men det er iallefall danske scraps glanzbilder. Diesen jeg har brukt er Cheeri Lynn, bazzill kartong, pyntepapir fra My minds eye, roser fra WOc, noen perler og en søt hjertenål. En flik osteklut har jeg også fått med, kortet ble vel litt i shabby chic stilen.Teksten er fra Kort & godt.
Hjertet teksten er stemplet på har jeg brukt Nellie Snellen dies.Så har jeg laget et julekort i sort/hvitt. Det var i grunnen litt artig å bruke disse ikke-fargene :-)

Jeg har brukt sort og grå bazill, pyntepapir fra Papirdesign. Også dette motivet er et nydelig glansbilde fra samme brett som over. Nellie Snellet hjertedies. Hvit kakeserviett og osteklut fra Papirpikene, metallhjørne fra Kreative hender. Fra beholdningen fant jeg blondeband, perler, perleswirlt, hjertecharms, svarte og hvite blomst og sølvfargede knapper. Jeg har stanset ut noen snøkrystaller i sølv som har fått bling i senteret.

Sort/hvitt shabby chic?


Til slutt så ble det en tag. Her har jeg brukt stempel fra Panduro som bakgrunn, hvitt embossingpulver.
Julekulen er Memory box og julestjernen er Spellbinder dies. Bokstavene er Tim Holtz. Til slutt har jeg brukt litt perler, juletre-charm og gullfarget sløyfeband. Jeg har også brukt glimmermist i fargene gumdrop grønn og vintage pink på tagen og julekulen.


Ha en fin tirsdag :-)

2 kommentarer:

  1. Åh så mye lekkert Lena :) Jeg er også i gang med mine 3 prosjekter for jula 2012 - når alle 3 er ferdige legger jeg også mine ut :) Artig måte å anvende glansbildene på. Det er fra Søstrene Greene :) Klem

    SvarSlett
  2. Såå mye vakkert du har laget her =D

    SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)