søndag 1. januar 2012

Happy new year

Da er vi kommet til et nytt år, med nye muligheter. Jeg håper 2012 blir et godt og fredfylt, og ikke minst et kreativt år :-)  Jeg håper også at alle har hatt en fin julefeiring! For min del har det iallefall vært godt med avslapping med min fine familie, men også sosialt samvær med gode venner.

Jeg må benytte anledningen til å takke alle som leser bloggen min, spesielt til de som tar seg tid til å kommentere - det setter jeg veldig stor pris på!

Dette er vel også tiden for nye forsetter... der har jeg blant annet tenkt å lage en god plan for julen 2012, kommer tilbake til det senere :-)

Scrappesakene fikk ligge i fred mesteparten av jula, men så fikk jeg et oppdrag og dermed en unskyldning til å kose meg litt med det også på tampen av året :-) Jeg var innom Maurie J Manning digitale stempler og klarte selvfølgelig ikke å la være å handle litt. Hun har etter min mening de nydeligste stemplene som er å finne, og det finnes utrolig mye fint å velge mellom rundt omkring. Min favoritt er iallefall Mo's, og her har jeg brukt en av nyanskaffelsene i et nyttårskort.

Materialer: Bazzill kartong. Bakgrunn er delvis hvit kartong hvor jeg har brukt Distress broken china og sjablong til å lage snøkrystaller, deretter sprayet på Glimmermist. Andre del har jeg brukt embossingplate fra Me to you, snøkrystaller. Ramme er Spellbinders og snøkrystall borden er Memory box. Ellers har jeg brukt blanke og rosa bling og en liten stjernecharms fra beholdningen. Blomst er Kort & godt med en rose fra WOC. Rosa sløyfeband fra Panduro. Glitterbandet har jeg kjøpt på Kilden.Motivet er som nevnt fra Mo's digitale stempel, og denne heter Winter fairy Halla.
Jeg har fargelagt med Copics og brukt glitterpenn turkis og sølv.
Det er vel egentlig en gutt, men for min del kan dette like gjerne være en jente.. Hun blåser
frost/snø, men jeg tenker at hun blåser et ønske for et godt nytt år på dette kortet :-)


På innsiden har jeg stanset ut bokstaver med Tim Holtz, bokstavene har også fått en dusj med Glimmermist.
Ellers er det samme ramme som på forsiden, men her med rosa Bazzill.


Jeg melder kortet på følgende utfordringer:


Happy new year!

9 kommentarer:

 1. Nyydelig :) Godt nyttår til deg også Lena. Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2012 - og at vi "heier" videre på hverandre :) :)

  SvarSlett
 2. Nydelig kort i flotte farge!
  Angrer på at jeg ikke bestilte den der spellbinders settet, er jo så fin:)

  Godt nytt år til deg også:)

  Kerttu

  SvarSlett
 3. Så flott kort, herlig og morsomt motiv og flotte farger.
  Takk for at du deltar hos Scrap'a'long.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 4. Ooooh...I love this card!! Perfect colors and papers and design! And, of course, I love this beautifully colored Mo image!! I can see why this is one of your faves! So glad you could join us for our "end of the year" challenge at Mo's! Hugs. Pat Frank

  SvarSlett
 5. What a beautiful new year's card. Just too cute. Thanks for joining in the fun at Totally Gorjuss.

  SvarSlett
 6. Beautiful, thank you for joining us at Anything goes for our blue + one other colour challenge, hope to see you again, Gaynor DT :)

  SvarSlett
 7. Wonderful card! I can see why it's a favorite! Glad you shared it with us in Mo's Challenge.

  SvarSlett
 8. Such a pretty card, I've just bought that image!! Gorgeous colours! Thanks for joining us at Anything Goes this week, hope to see you again soon! x

  SvarSlett
 9. Så flott kort! Likte fargene du har brukt her, og det herlige motivet!

  Tusen takk for herlig bidrag til utfordringen vår hos Scrap'a'long!

  Klem Stine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)