lørdag 28. januar 2012

Brorsan fyller 50 år!

Bursdagskort til menn er alltid vanskelig, men med dette digitale stempelet fra Mo'Manning så blir det iallefall lettere. Jeg synes han er veldig kul, og kan passe til alle aldre - alt etter hva du gjør det til. Litt maskuline pyntepapir hjelper også på, det vanskeligste synes jeg er å holde det så enkelt som herrekort bør være..

Her har jeg iallefall fått laget kort ferdig til min bror som fyller 50 år på tirsdag. Han er en sprek 50 åring som spiller fotball, har alltid elsket motor - moped, bil og skuter. Kansje blir det motorsykkel også nå som han er blitt "voksen" :-) Dette kule stempelet passet iallefall perfekt til ham. I tillegg har han spilt gitar i mange år, så jeg måtte lure inn et gitarstempel også i bakgrunnen. Alt er altså valgt med omhu for å passe til jubilanten, og det er nettop det som er gøy med å lage kort selv :-)

Utgangspunktet for kortet var Sketchy colors fargeutfordring som var grønn, beige og krem.

Materialer: Bazzill kartong, pyntepapir fra Papirdesign (biler) og My minds eye, lost & found.
Motivet er "Dare" fra MO' Mannings digitalstempel, pebbles har jeg laget selv på en svart buttlecup - tallet 50 er dies fra Tim Holtz alfabet. Stempel, gratulerer er fra North stamps og gitaren fra Kreative hender. Har i tillegg brukt noen knapper og dymotape.


Jeg har fargelagt med copic markers, fargene jeg har brukt tok jeg bilde av under.
Innsiden av kortet, har brukt samme pyntepapir.
Rammen er Spellbinders, teksten er MO's og hørte sammen med stempelet. Passet bra til en 50 åring.Jeg melder kortet på utfordringen4 kommentarer:

 1. Kjempestilig kort! Takk for at du deltar hos SC denne gangen :)
  Klem, Lena Katrine

  SvarSlett
 2. Det blei stilig Lena! Jeg holder på med et guttekort til en 19åring og du gir meg som vanlig inspirasjon :)

  SvarSlett
 3. Det ble utrolig stilig, Lena! Jeg var litt skeptisk til akkurat det trykket til litt eldre mannfolk men det passa jo fint:) Nydelig fargelegging også da;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Det var skikkelig fint og stilig!

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)