lørdag 18. august 2012

Mitt bilde av Sommerfuglvinger

Jeg ble til slutt så fristet av de fantastiske fargene til Dylusions ink spray at jeg bare MÅTTE kjøpe noen farger!
Ettersom jeg ikke er typen (så langt iallfall) til å lage meg Art journaling bok som jeg ser mange lager, så hadde jeg egentlig ingen planer med dem... jeg elsker klare fine farger og hadde bare veldig lyst til å "leke" med dem :-) De sto en stund til pynt..

På en lengere biltur i slutten av juli så spilte vi "hver gang vi møtes" cd'n. Jeg storkosa meg med programmet da det gikk på tv i vinter og jeg liker veldig mange av sangene fra serien. Mange sanger ble liksom "ny" når en annen artist tok dem fram igjen. Vel, poenget er iallfall at når jeg hørte en av sangene som jeg liker best, og som jeg ærlig talt ikke kunne huske å ha hørt før... så slo det meg at DEN sangen skal jeg lage et bilde av!  Sangen Sommerfuglvinger er skrevet og sunget av Anne Grete Preus, men denne gangen tolket av Bertine Zetlits. Den er bare nydelig synes jeg, og hvis du lytter så får den fram mange fine bilder i hodet - i hvertfall i mitt :-))

Vel.. en av de føste tingene jeg lærte meg når man skal jobbe med disse sprayene, er at du IKKE må se for tydelig for deg hvordan det skal bli! Mulig det går etter en del øvelse, men jeg følte iallfall at jeg ikke hadde full kontroll på hvordan fargene ville oppføre seg. Og da jeg hadde forsonet meg med det, så var det egentlig bare ekstra gøy og spennende å se hvordan det ville bli :-)

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal kalle dette.. Art journaling eller mix media... jeg tror jeg går for KUNST! jeg følte meg faktisk litt som en kunstner mens jeg klisjet, splattet og malte..  Jeg innså jo underveis at jeg kansje var litt for ivrig med å skulle prøve ALT og alle farger på en gang, hehe. Men ok, så er det kansje i overkant mye på bildet, men jeg liker bildet fordi det har en spesiell betydning for meg.  Så da så :-)

Lerret er forresten ekstra vanskelig å jobbe med, spesielt å få til noe med stensiler..  Og på bildene så blir det litt "shiny" og vanskelig å gjengi fargene.

Materiell:
Jeg grunnet hele lerretet med lys rosa, så prayet jeg Dylusions ink spray og brukte dylusions stensiler; treet med fuglene og sommerfugl med swirler.  Sommerfuglen er dies fra Cheeri Lynn og kronen som er malt med metallic akrylmaling er papp cutout jeg fant i skuffa. Har brukt raindrops på spissene. Sola og damen har jeg tegnet selv på akvarellark, deretter sprayet med dylusions. Notestempelet og hjertet med vinger er fra Panduro. Jeg har også malt med turkis metallic akrylmaling på treet og fugleburene for å markere bedre.Det er litt vanskelig å se på bildet, men armene er ikke limt fast, så de kommer liksom ut av bildet... Til å markere vingene som først er sprayet på lerretet har jeg brukt lys rosa diamantstener fra Kort og godt.


Månedens oppgave i Casa Kreativs papiralong er ordet FRI, så det var faktisk det som fikk meg i gang med planen da det passer perfekt. Kan du være mere fri enn om du har vinger? :-)

Ha en flott helg!


This is my first use of Dylusions, and I have tried out on canvas.
I have used Dylusions ink spray and stencils, acryl-paint, stamps and a couple of my own sketches.
Butterfly dies is Cheeri Lynn, and I have addes som raindrops and bling on the project.

With this project I want to join the Card makin mamas  challenge, "try something new"  :-)

10 kommentarer:

 1. Nydelig Lena!! Blei helt myk inni mæ når æ leste teksten og studerte bildet :)

  Masse klemma

  SvarSlett
 2. Hei Lena :)
  Så utrolig artig at du har oppretta en egen blogg:) æ hadde aldri turt det sjøl så æ syns du e kjempe tøff.(du har nu alltid vært flink me data og gjort ting som æ aldri har skjønt mæ på) Du e virkelig kreativ og flink,bilde du har laga va veldig fint og alle produktan som du har brukt, æ e imponert! Har sjøl akkurat malt mitt andre bilde me oljemaling og det fungerte faktisk, har malt flere bilda me akryl man har hatt så lyst og prøve oljemaling så nu peisa æ på:) hadde hatt lyst og prate me dæ om di forskjellige produktan som du har brukt, det va mange som æ aldri har hørt om. Som sagt så e du utrolig flink Lena:)

  Klæm fra Liv Reidun

  SvarSlett
 3. Just stunning Lena! Wow what gorgeous details...an amazing artwork :)

  SvarSlett
 4. Nyyydelig, Lena! Utrolig masse flotte detaljer du har fått med her :)

  SvarSlett
 5. NYDELIG !!!!
  Kjempeflotte farger, og lekre detaljer....

  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 6. Woooow, denne var no skikkelig frisk og flott med mange detaljer, dette kan du :))))

  SvarSlett
 7. Dette ble jo skikkelig nyydelig! Dette må du nok gjøre mer :) Fargene ble bare så lekre!! Og flott sangtekst du har brukt :)

  SvarSlett
 8. Så lekkert!
  Mange flotte detaljer her

  klem :)

  SvarSlett
 9. Men hvor stilig ble ikke dette...har ikke hørt om teknikken før og er virkelig imponert :-) Veldig spennende bilde, nesten så jeg må lese meg litt opp på det du har gjort.
  Du er flink Lena :-)

  SvarSlett
 10. Wow, har ikke ord. Du kan altså alt!?! :) Kjempefint bilde

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)