søndag 12. august 2012

Bursdagskort til 60 åring

Jeg fikk bestilling på et kort til en herremann på 60 som skulle feires.
Ettersom jeg hadde et bilde jeg tok av ham i fjor sommer som jeg syntes var fint, valgte jeg å bruke det. Det ble tatt i Altaelva, og det passer godt ettersom dette er en naturens mann - både i yrke og på fritiden. Han er nemlig en av de siste ishavskipperne som fortsatt drifter og jeg har forsøkt å få et så enkelt og maskulint kort som mulig.

Materiell: Bazzil, pyntepapir fra Papirdesign, Spellbinders ramme, blomst- og bokstavdies, samt hjørne er Tim Holtz, charmsen og de hvite raindropsene har jeg kjøpt hos Nordlys hobby. På tagen har jeg brukt stempel fra Kort & godt. Må også nevne at den rød/hvite hyssingen kommer fra Thailand! den var rundt en pakke fra iamroses og kom jammen til nytte :-))

På bildet har jeg brukt UTEE for å få det litt glossy, synes bildet ble så mye bedre ut enn en vanlig utskrift så det kommer jeg til å gjøre flere ganger.


Må vise inne i kortet også, har ikke noe gratulerer stempel fordi dagen feires på etterskudd, men jeg har brukt stempel fra samme plate som på forsiden fra Kort & godt.Nå er jeg i gang med et annet herrekort, også det er til en friluftmann. Må innrømme at jeg koser meg med det,  etter å ha laget et stort antall kort med høy faktor av det søte og feminine :-)


Ha en fin uke!

4 kommentarer:

 1. Alltid koselig med besøk i bloggen, d syntes jeg også <3 og for oss som ikke er så godt kjent er d ekstra hyggelig......fant deg inne på face og d er jeg glad for, for her var det mye lekkert <3
  Supert herrekort! Syntes alltid det er vanskelig, men ser du har mye fint.....de stemplene vil jeg HA! Har ikke sett de før, de må opp på lista......husker du hvor du kjøpte de eller hvilke nr d er på plata <3 Hva var det du hadde brukt på bilde...UUTE? Ser jo kjempe fint ut! virkelig fint kort i oppsett og detaljer <3 Gleder meg til å følge deg :) Takk for titten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ellen, har svart deg i bloggen din :-)

   Slett
 2. Utrolig flott kort Lena!!! Bare DIGGER det

  Flinka <3

  SvarSlett
 3. Morsomt, spesielt siden jeg kjenner til jubilanten. Tror kortet var midt i blinken, veldig flott :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)