tirsdag 14. februar 2012

My little valentine

Her er mitt fjerde og siste bidrag til Anonyme scrapperes timeglass-utfordring - Valentine eller kjærlighet.

Denne gangen måtte jeg lage noe som var gjennomførbart på et par timer... jeg har nemlig vært bortreist fra i går morgest og fram til i ettermiddag og da ble det knapt med tid.

Jeg hadde allerede laget valentinekort til min kjære mann, men siden det er valentines day i dag så hadde jeg lyst å lage noe til de som står mitt hjerte nærmest. Vi har tre barn, men guttene skal slippe å få valentinekort fra meg - så jeg har derfor laget et kort til vår datter :-)

Del fire av oppgaven var fri, så her har jeg bare laget etter hva jeg hadde lyst å prøve og som sagt, hva som ville gå noenlunde kjapt. Runde kort har jeg aldri laget før, så det var kjekt å prøve det :-)

Jeg har brukt rund kakeserviett, Spellbinders rund og hjerteramme-dies. Swirl fra Magnolia, roser fra WOC,  hjertecharms fra Kort & godt, ellers har jeg brukt rhinestones, brads og sløyfeband fra beholdningen. Teksten er skrevet med dymo sølvtape. Litt glitter har jeg også brukt.  Hjertesjokoladen er kjøpt på Kremmerhuset, hun får noen flere av dem som jeg ikke har festet på kortet :-)  Jeg har kjøpt flere sjokoladehjerter i diverse farger som guttene selvsagt skal få av :-)
Ha en fin uke :-)

3 kommentarer:

 1. Så søt hilsen til skjønne Idaen din :) :) Gratulerer med 4 nydelige bidrag til Timeglasset! Flinka!

  SvarSlett
 2. :) For ett lekkert og sukkersøtt bidrag.
  - må si tusen takk for at du har deltatt i Anonyme Timeglass, riktig lykke til - vinneren blir publisert om noen timer :)
  Klem fra Anja

  SvarSlett
 3. Så mye flott du har laget i det siste! Herlig å titte nedover bloggen din:)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)