lørdag 9. juni 2012

Heklede lyslykter igjen

Et sett med heklede lyslykter ble løsningen da jeg måtte fikse bursdagsgave til min svigersøster tidligere denne uka. Ettersom jeg har fått ordre om å holde foten i ro, ble det ikke aktuelt å dra på kjøpesenteret å finne gave. Disse lyktene fungerer fint som en liten presang, så egentlig burde jeg ha laget opp et ferdig lager med dem!

Jeg har brukt samme mønster som alltid, staver, luft- og kjedemasker helt enkelt. Jeg har brukt hvitt heklegarn til selve trekket, mens kantene og blomsterpyntet er heklet med Anchor metallic hvit.
 Jeg hadde liggende et sett med lilla lyslykter som ble til dette formålet i fjor, så nå kom de til nytte. Jeg har brukt lilla organza bandt rundt lyktene og senteret av blomstene ble pyntet opp med lilla brads fra WOC.

Casa fargealong er hvit denne måneden, så da får jeg levert inne ett bidrag allerede nå :-)Det positive med å holde seg i ro er at man iallefall får gjort litt handarbeide, så jeg satser på å få produsert iallefall ett bidrag til med fargen hvit/naturhvit :-)

Ha en strålende helg!

5 kommentarer:

 1. Lyktene dine er så søte! Kan tenke meg det blir fin effekt med farvet glass i lyktene :)

  Heldige svigersøster di

  SvarSlett
 2. Kjempesøte lyktene. Blir nok godt mottatt:)

  SvarSlett
 3. Så søte disse ble da:) Heldig den som får disse!
  God bedring! Ha en fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har laga. Har sett og lest på flere av innleggene dine, og jeg kan love deg at jeg har fått masse inspirasjon :) Nå er det bare å få flere timer i døgnet sånn at man kan få gjennomført noe av det. Gleder meg til å følge med å se hva det neste du lager blir :)
  Ha en fin og kreativ søndag :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøte lyslykter! Masse god bedring med foten din! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)