mandag 30. april 2012

Så var det jul igjen... april-bidragene

Jeg måtte hive meg rundt for å rekke aprilbidragene til Hjertebodens julblogg. Må innrømme at det frister mye mer å holde på med konfirmasjonskortene akkurat nå, og jeg har vekslet mellom det og jul..

Månedens utfordring var telyskort, og det har jeg hatt lyst til å prøve meg på mange ganger. Nå fikk jeg endelig prøvd! Det var slettes ikke vanskelig, men det er jo mye jobb med så mange paneler som skal klippes, svertes og limes.

For å lage denne så brukte jeg tutorialen til Stamp Artic

Jeg har brukt to forskjellige mønsterpapir fra Papirgleder både inni og utenpå. Kartonen er bazzill. Forsiden er pyntet enkelt, jeg har brukt stjernedies fra Sizzix, blomsten er Tim Holtz, kristornbladene er Cheeri Lynn. Kantene er punchet med stjernepunch fra Martha Stewart. Ellers har jeg brukt perler, charms og bling fra beholdningen.


Innsiden. På venstre side har jeg laget en lomme til tag. På høyre side er esken med telysene. Åpningen til lysene har jeg brukt Spellbinders ramme rundt.Tagen er stanset ut med Go Kreate. Hjertet er Cheeri Lynn og stempelet er fra Kort og godt.Så laget jeg et kort, og selv om det ble mye blått forrige måned så blei det jaggu meg et blått julekort igjen.. Jeg har vært og handlet litt hos Saturated Canary, og da måtte jeg bare ta med denne lille søtnosen - Spirtz :-)

Kartongen er bazzill, og jeg har brukt Go Kreate-dies til å stanse selve kortet og rammen med. Pyntepapir fra Papirdesign, swirlene er Memory box, scallopen er Spellbinders.  Teksten er fra Kreative hender. Ellers har jeg brukt kakerserviett, , charms, bling og punchet snøkrystall.Jeg har fargelagt med copics.
Farger: E000,00,11,47,49. B000,91,93,95,97. R20, 21,22,24,27. W0,1.
Glitter på vingene.


Siste bidraget måtte igjen bli en tag, denne gangen kjapt og enkelt bare for å bli fort ferdig :-)

Jeg har brukt iced spruce og festive berries distress og en Marianne design stjerne til å lage bakgrunnen. Så har jeg stemplet juletekst fra Kort og godt.  En bit av stjerneborden er fra Memorybox, her har jeg limt på noen bling. Til slutt har jeg limt på en rød stjerne fra Nille, hekleband og perler.

4 kommentarer:

 1. For noen LEKRE julebidrag :) Jeg er straks i havn med mine siste to bidrag :)

  Flott med klare farver til jul :)

  SvarSlett
 2. Så vakre kort du har lagd den siste tiden:O) Nyyyydelig fargelagt:O)

  SvarSlett
 3. Flotte julekort! Beundrer deg for å gjennomføre denne utfordringen! OG kortet under her var også virkelig flott:)

  SvarSlett
 4. Herlige juleprosjekter fra deg.. Flinke du! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)