torsdag 29. mars 2012

Konfirmasjonskort til en "rockejente"

Jeg ligger litt etter med å få lagt ut ting på bloggen, men her er et konfirmasjonskort som ble laget på scrappetreffet vi hadde for et par uker siden.

Konfirmanten som skal få dette spiller gitar og er en skikkelig tøff jente. Ikke jålete i det hele tatt, selv om motivet her kan se sånn ut :-) Jeg kjøpte dette digitale stempelet fra Kenny for et år siden og endelig har jeg fått brukt det!

Materialer: Bazzill kartong, embossingplaten med noter brukt  på den lyse lilla er Cuttlebug. Pyntepapiret er også noter fra Viktoria gardens. Stjernene er Spellbinders, kutteren på den hvite kartongen tror jeg er Ec success (lånt av Line på treffet), teksten er stempel fra Ladybug and friends, glitter dots fra Dress it up i midten på daysiene som er punchet ut. Pebblesen har jeg laget med en tekst funnet på nett. Perler fra Kuttut, glitterband fra Kilden og lilla dymotape. nærmere bilde av forsiden.


Motivet fra Kenny K er fargelagt med copics, jeg noterte ikke ned hvilke farger jeg brukte.

Dette diktet har jeg brukt de siste årene i de fleste konfirmasjonskortene jeg har gitt fra meg selv, og ble så glad da jeg så at Kreative hender hadde det som stempel!
Jeg melder kortet på utfordingen til Papirdokkene - Alt er lov

Ha en fin dag :-)

4 kommentarer:

 1. åh, kortet er så lekkert :) Kjenner jeg mottakeren rett (og det gjør jeg jo), så blir dette en "innertier".

  Lykke til med konkurransen - æ heie på dæ :) :)

  SvarSlett
 2. Så lekkert!! Herlig farge og et flott oppsett :) Takk for inspirasjon, jeg har selv en del kort igjen å lage og takk for at du scrapper med Papirdokkene

  SvarSlett
 3. Der var kortet ditt, ja! STILIG!!!!!!

  SvarSlett
 4. Lekkert konfirmasjonskort. Og herlige farger.
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)