lørdag 31. mars 2012

Julebidragene i mars - kalde som is

Takk og pris for mobilt internett! Jeg rakk ikke å legge ut juleprosjektene før vi dro på hytta, og fristen er jo i morgen (eller i dag blir det vel nå) så her er det bare å skynde seg :-)

Denne måneden var det tungt å lage noe jul, det fristet mer å finne fram spreke vår og sommerfarger!

Jeg fikk til slutt laget to kort og en tag, men det ble rimelig enkelt. Når jeg var ferdig oppdaget jeg at alle tre bidragene ble blå og kalde som is :-) På tv har vi jo sett at det har vært rene sommertemperaturer sørpå, mens her oppe i nord har vi skikkelig vinter.
Senest i dag har det kommet masse snø! Sannsynligvis så er det det som har slått ut på bidragene mine, lurer på hvordan det skal bli i juli feks.... hihi

Her er iallefall mine mars-bidrag.

Materialer: Bazzill kartong. Sølv bølgepapir fra Europris. Den hvite kartongen er embosset med snøkrystallplate. Stjerner og sirkel er Spellbinders. Snøkrystaller i sølv er punchet ut. lyseblå plastikkblomster er Magic monday, ellers har jeg brukt fra skuffen - bling, snøkrystall-charm, glitterband og sløyfe. Teksten er ladybugs and friends. Jeg har limt glitter langs kantene på sirkelen og den store stjernen.

Selve motivet er Mo's engel Robin det er fargelagt med copics.

 Et av kortene måtte inneholde UTEE, eventuelt noe lignende. Jeg har brukt det jeg hadde - Crakle paint Rock candy. Dette gir en glassaktig og krakkelert overflate. Litt stilig effekt :-) Jeg hadde aldri prøvd det oppå et motiv før, så det var gøy å teste dette.


Dette kortet har jeg iallefall brukt litt rødt på :-)

Materialer: Bazzill kartong, pyntepapir er Papirgleder. Rammen er Spellbinders, snøkrystallhjørnet er Memory box, den store snøkrystallen er Martha Stewart punch og den minste er en favoritt men ukjent produsent. Ellers har jeg brukt en rød bling og noen blå dråper i senteret på snøkrystallene.

Motivet er også her Mo's - Carolers Three


Jeg har fargelagt disse nydelige barna med copics.

Tagen ble også veldig enkel. Kort fortalt: Blue moon glimmermist på bakgrunnen, deretter en bit stoff fra Europris - gjennomsiktig med hvite filt-snøkrystaller på. Har punchet ut hvite snøkrystaller, bling i midten, stjernecharm fra Kuttut, litt hvit kroklisse og hvitt/gjennomsiktig sløyfeband. God jul lappen er fra en juleblokk fra Panduro.


God ju... eh PÅSKE :-))

3 kommentarer:

 1. Så flotte juleprosjekter! Jeg har ennå ikke tatt bilder av kortene fra treffhelga.. *måfåutfingeren..*
  God påske til deg og dine! :)

  SvarSlett
 2. Flotte julekort:) beundre deg for å klare å lage julekort nu!

  SvarSlett
 3. Flotte kort og tag :) Blir litt mindre stress for deg til jul :) :)

  Kos deg på hytta :)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)