tirsdag 24. juli 2012

Frilly scarf til mamma

I tillegg til lyslyktene jeg heklet, så strikket jeg også et frilly scarf til mamma i bursdagsgave. Jeg hadde ikke hørt om dette før jeg gikk forbi en utsillingsmodell i garnbutikken. Jeg syntes det så litt morsomt ut, og det hang så lekkert på dukken at jeg måtte raske med meg et nøste for å prøve :-)

Det gikk kjempefort å strikke og jeg fant ut at det var en passende gave til min mor, jeg tror nok at jeg vil lage et til meg selv også etterhvert. Hun ble forøvrig 71 år i juni!

Jeg fikk ikke tatt bilde av det før jeg ga det bort, men jeg fikk lov å ta bilde når hun hadde det  på :-)
Når jeg først har et innlegg med mammaen min, så kan jeg jo også legge ut et bilde jeg tok av henne i forrige uke. Her koser hun seg med sin hobby, og det er vel ikke vanskelig å skjønne hvor skapergleden kommer i fra iallefall :-) Mammas bror er også en aktiv maler og det samme gjør/gjorde hennes to søstre. Den ene tanten maler på silke, mens min andre tante som desverre er borte nå var dyktig på oljemalerier.  Kansje man en dag prøver selv, men akkurat nå er det mer enn nok med scrapping, hekling og strikking!
Her er to bilder til, det ene er under arbeid og det andre er ferdig. Ikke så lett å få fram maleriene på foto, her står de på utsiden av campingvogna.


Ha en riktig fin uke :-)

2 kommentarer:

  1. Lekkert skjerf Lena :)

    Så nydelig innlegg om din kreative mamma, skjønner jo at du har din kreativitet fra din mamma og hennes søsken. Heldige meg har sett mange av maleriene til din mors søsken - og som henne skaper de utrolig vakre bilder med motiver fra vår nydelige kommune/fylke :)

    SvarSlett
  2. WoW! For noen vakre kunstverk!

    SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)