fredag 30. desember 2011

Lerretsbilde til min søster

Her er enda et lerretsbilde jeg fikk laget før jul, denne fikk min søster i julegave.

Jeg hadde veeeldig mange prosjekt som måtte bli ferdig siste uka før jul, og dette er en av dem.

Jeg tenkte jeg skulle vise litt hvor mye som faktisk ligger bak, det er slett ikke gjort i en fei - men jeg koser meg masse mens jeg prøver ut forskjellige teknikker og det å mixe diverse materialer.

Her er det ferdige resultatet.


Først har jeg grunnet bildet med hvit akrylmaling, deretter har jeg brukt Distress crakelpaint - blank.
 Bildet ble ganske glossy, men ikke så ille som det blitzen på kamera får det til å virke på bildet over.

Deretter klippet jeg til en serviett med noter for å ha som bakgrunn til de spillende englene.
Decopague lim både over og under.


I samme slengen fant jeg fram noen gullhjerter og stjerner som fikk et strøk med hvitmaling først.
Deretter fikk hjertene et tykt lag med tattered rose crakle paint, mens stjernene fikk den blanke.


Resultatet på hjertene ble jeg veldig fornøyde med, de ble godt crakelerte og man kan ane gullfargen igjennom. Stjernene ble ikke brukt i dette prosjektet, men jeg måtte jo prøve :-)


 

En kremfarget hjerteserviett ble sprayet med glimmermist på kantene, og glansbilde englene ble lagt oppå der igjen. Jeg fant en perleswirl kjøpt på Nille for lenge siden som passet godt til fargene på glansbildene.Jeg laget en enkel tag som jeg stemplet denne fine teksten fra Sweatpea på.
Ettersom det ble fersken som ble hovedfargen, så sleit jeg med å finne blomster. De hvite var jeg gått fri for, og da måtte jeg finne på noe annet, jeg viser under hvordan jeg laget denne blomsten.
Jeg hadde heldigvis ferskenfargen kartong og stanset ut de to minste scallopene til Spellbinders. Deretter klippet jeg noen hakk i dem for å få de formet som blomsterblad og bøyd oppover. Jeg brukte fingrene til å legge gesso på kantene. Jeg fant fram hvit organzaband, tråklet en tråd igjennom hele og limte denne mellom de to sirklene. Øverst limte jeg på perler som hørte til swirlen, passende nok var den grønn som kjolen til den ene engelen. Jeg syntes det funket helt greit med denne blomsten, litt artig å prøve å lage til selv også :-)

I tillegg har jeg limt på blonder oppe og nede, noen perler, en sløyfe i hvit/aprikos og en antikkfarget sommerfugl.

Planen for neste år er å IKKE finne på så mange prosjekter sånn rett før jul. Håper jeg husker å gå tilbake på gamle innlegg når den tid kommer.. hihi

Jeg melder denne også på


Med dette så har jeg  fått lagt ut alt som ble produsert før jul, nå gleder jeg meg bare til å ta fatt på nye prosjekter.

Ha en fortsatt fin romjul :-)


3 kommentarer:

 1. WOW! så lekkert! Så flott at du har vist frem " beskrivelsen" av prosjektet ditt..
  Scrappinga har ligget brakk her i ukesvis nå, gleder med til å starte opp igjen.. :)

  SvarSlett
 2. Takk for at du deler "framgangsmåte" :) Og resultatet blei bare nydelig. Regner med søsteren din blei storfornøyd :) :)

  SvarSlett
 3. Dette ble bare helt nydelig! Flott at du beskriver fremgangsmåten så nøye - greit for oss som ikke er så flinke å eksprimentere med materialer.... :-) Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)