tirsdag 22. mars 2016

Min versjon av "min vakre øy", lange strømper

Jeg var så heldig å få boka "Strømper, strikking hele året" av Bitta Mikkelborg i julegave. Det første prosjektet er ikke mindre enn det som må være det mest tidkrevende i boka! Iallefall, jeg falt for disse lange strømpene kalt "min vakre øy". Jeg hadde opprinnelig tenkt å strikke de til både meg og min datter, men etter å ha strikket et par så nøyer jeg meg med det :-P  Det var mye jobb å strikke så lange strømper med så mange fargeskift, men den verste jobben var nok å feste alle trådene!

Vel, nå er de ferdig og jeg synes all strevet var verdt det :-) Datteren vår ble 22 år på lørdag, og da fikk hun strømpene i bursdagsgave. Her har jeg tatt bilde på hytta i dag, og jeg sier meg fornøyd. Jeg skal strikke lange strømper til meg selv også, men det blir ikke med så mange farger :-)

Jeg har brukt Sisu, litt tykkere garn enn det boka anbefaler så det ble litt strikk - og rekk opp -på den første strømpen.. jeg har også valgt egne farger og forenklet litt på mønsteret, Bitta har brukt enda flere farger på noen av rapportene. God påske!


3 kommentarer:

 1. Åå de var flotte, god påske til deg.

  SvarSlett
 2. Oi de var nydelige. Helt sikkert mye arbeid å strikke dem ja.
  Ønsker deg en riktig god påske fra "den nye fiksemalla"

  SvarSlett
 3. Nydelige,rett og slett. Og litt v en jobb med sååå lange sokker:)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)