søndag 1. februar 2015

Boks til strikkepinnene

Vi har nå på Copic Marker Norge en utfordring med temaet "anything goes", og her er mitt inspirasjonsbidrag.

Endelig har jeg fått laget noe til meg selv, og denne har jeg planlagt å lage for veldig lenge siden.
Jeg har flotte mapper til rundpinnene mine, og strømpepinnene har jeg hatt i en mappe man sorterer i lommer. Problemet var at det ikke funket for meg, for jeg har ikke vært flink nok til å legge de på plass i lommene sine...Dette blir litt enklere når jeg bare kan slippe de ned i boksen, gjerne med strikk rundt settene. Og boksen kan fint stå framme i stua uten at det blir rotete :-)

Boksen er en brukt pringles boks, og akkurat passe størrelse til mitt formål.
Motivet er en digi fra Mo Manning, og jeg har selvfølgelig laget boksen i min favorittfarge rosa!Motivet er fargelagt med Copic markers, fargene jeg har brukt finner du under bildet.Her er et bilde tatt litt fra sidenStikk innom siden til CMN Og sjekk ut de flotte bidragene til design teamet, og bli med på utfordringen :-)
Ha en flott søndag!

5 kommentarer:

 1. Så stilig! Denne kan trygt stå framme til enhver tid. Her flyter spisebordet over av mønsterark, garn og strikkpinner selv om jeg har futteraler så det holder. Rydder bort og finner fram igjen stadig vekk. Får kanskje ta et rufs og rydde litt i morgen, ny uke og ny måned er god grunn.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 2. How absolutely wonderful!! I love this container! And what a perfect Mo image! Gorgeous coloring too! Thanks so much for joining us at Mo's! xo Pat Frank

  SvarSlett
 3. eeeeeep! too cute!! thank you so much for sharing her with us over on the DP2 challenge blog
  hugs Lou x

  SvarSlett
 4. Nydelig strikkepinneboks!! Masse fine bloder og perler. Passer godt til vår utfordring i NSHK. Takk for at du deltar og lykke til.
  DT- Brita

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)