tirsdag 5. februar 2013

Mariusgenser til frøkna vår

 Endelig ble mariusgenseren til frøkna ferdig!
 
Genseren er strikket i Drops Lima, en blanding av alpakka og ull. Må si at jeg ikke er superfornøyd med garnet, det ble litt "hardt" der hvor jeg strikket ensfarget. Det kan jo hende at det ville ha blitt bedre om jeg hadde gått opp en pinnestørrelse, men men.. Jeg har også mistanke om at den vil nuppe i bruk, men vi får se og håpe at jeg tar feil.
 
Jeg har strikket i størrelse XS fordi hun ikke ville ha den så stor, og den ble passe. MEN jeg liker ikke halsen på denne modellen, og jeg rekket opp og strikket mønstret tre ganger før jeg til slutt ga opp! Det ble rett og slett umulig å få til en pen hals alà barnemodellen.
Den får bare være slik, men helt fornøyd ble vi ikke og det er litt surt når man legger ned så mye arbeid i det..  
 
Snuppa stiller "gladelig" opp på bildet til bloggen min - hihi :-))
Neglene passet jo godt til da, rødfargen er etter helgas russekro med trafikklys som tema :-)
 
 
 
Jeg hadde planer om å strikke en marius med rundfell i Kauni til meg også, men det skjer ikke.. jeg skal heller finne et annet mønster. Jeg venter spent på neste bok fra Hobbyklubben, for det ser ut som om jeg kanskje finner et mønster der :-)

4 kommentarer:

 1. Kjempeflott praktgenser - ser ikke noe gale med den jeg! :) Rett og slett kjempelekker!

  Men - da innser jeg at dilemmaet jeg frykter stemmer... Nå fikk jeg enda mer "angst" for å starte på en slik til mine barn, he-he. Jeg er redd for at det bare blir rot med mønsteret i rundfellingen også. MMM, må gruble mer. Resultatet er jo så flott.

  Ha ei fin uke! :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes genseren ble kjempefin, og den sitter jo som et skudd på den flotte jenta! Jeg liker Lima godt til luer, men har ikke prøvd å strikke større plagg. Synes absolutt du bør være fornøyd, men det skjer ofte at jeg forandrer litt for å få det slik jeg helst vil ha det. Noen ganger blir det vellykka, andre ganger ikke.

  Ha en strålende tirsdag! Her blir det skitur og besøk på biblioteket.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Denne ble lekker! Synes de marius genserne med rundstrikk er finest,jeg!
  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 4. Så flott den blei - etter mye strev :) Og Idamor e jo bare skjønn :) :)

  SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)