fredag 29. juni 2012

Bursdagskort, vintage

Jeg fikk en bestilling på bursdagskort forleden, og kortet måtte være ferdig til dagen etter. Da da ble det enkleste løsning - vintage :-)

Bildet er som vanlig hentet på nett. Bazzill kartong og pyntepapir fra Pion design. Memory box dies til swirlene. Roser fra WOC, sommerfugl fra Kuttut mener jeg.. Perler fra Storyteller, hjerte fra Manic Monday. Ellers har jeg brukt blonder, band. kakeserviett, osteklut og en fjær. Sistnevnte har jeg aldri brukt før, kjekt å prøve nye ting :-)

 Bildet ble litt lyst, så det er vanskelig å se detaljene..


Endelig fikk jeg testet denne diesen, den er fra Spellbinders og er utrolig vakker synes jeg!
Teksten er stempel fra North stamps. Papiret er fra samme Pion ark.

Ha en fortreffelig helg :-)

tirsdag 26. juni 2012

Jul med pastell - vintage igjen :-)

Jippi! junibidragene er i boks! Hjertebodens juleblogg ga en takknemlig utfordring denne måneden: vintage! Ettersom jeg er i vintagesteem akkurat nå så passet det veldig bra :-) I tillegg så slipper jeg å bruke de tradisjonelle julefargene, for det frister lite nå i slutten av juni.

Kort nr 1 er i rosa og brunt
Materialer: Bazzill og galleri kartong, pyntepapir fra Papirgleder. Hjertedies og swirl er Cheeri Lynn, oval er Cottage cutz. Stempelet er fra Kreative hender.
Motivet har jeg funnet på nettet, diverse blomster, perler, blonde og osteklut fra skuffen. Hjertecharmsen ble kjøpt i "løsvekt" hos Nordlys hobby.



Kort nr. 2 er lyseblått :-)
Materialer: Bazzill kartong, pyntepapir fra Panduro, swirl og julekule er Memory box, tag er Cottage cutz. Roser fra WOC.. Dette motivet er også funnet på nettet. Teksten er stempel fra Stempelglede. Fra skuffen har jeg brukt kakeserviett, osteklut, perler og blonder. På julekulen har jeg brukt raindrops.




Det siste bidraget er som vanlig en tag.
Her har jeg brukt stempel fra Stempelglede, stjernedies er Siccix, Pyntepapir er rester fra Papirgleder og Pion (notearket). Så fant jeg seembinding band, osteklut, perler, en liten charms og en bit blonde fra butikken Villakulla.




Ha en flott uke :-)

onsdag 20. juni 2012

Avslutning for 10. klasse, kort til lærerne

Som nevnt i forrige innlegg, så skulle vi på avslutning på ungdomsskolen med vår yngste sønn. Dette var i går, og de hadde en fin markering med underholdning, kaffe og kaker før utdeling av vitnemålene.
 Jeg må nesten ta med et bilde av "lillebanet" Sigve, kjempefornøyd med å endelig ta sommerferie :-)



Lærerne fikk gave fra klassen, og jeg laget kortene, det ble tre enkle kort laget over samme lest.

Jeg har brukt de vakre papirene fra Pion design - "Til mor". De er jo så fine at de nesten er pynt nok i seg selv. Det er iallefall greit å få vist fram papiret som desverre ofte skjules bak pynten.



Dies fra Go kreate og Memory box, bokstaver er Tim Holtz, Martha Stewart punch til borden og sommerfuglen. Roser og band fra Woc. Ellers perler, charms og osteklut, enkelt og greit!






Inni har jeg brukt samme papir og dies. Jeg har stemplet en tekst fra Papirdesign som jeg syntes egnet seg bra, jeg fikk låne det av Lene-Sofie - tusen takk :-))





Ha en forsatt fin uke!

I ettermiddag er det cup-kamp - heia Alta!!! :-D

mandag 18. juni 2012

Vintagekort til frøken

Jeg fikk forespørsel om å lage kort som skulle gis sammen med en avslutningsgave fra en 4. klasse til deres "frøken". Jeg lette etter stempler av lærere, men alt jeg fant var enten kjedelig eller for sexy så det ble et vintagebilde istedenfor.  Kortet skulle ha plass til alle elevene å skrive på, så jeg lagde det litt større enn vanlig og ekstra skriveplass inni.

Matriell: Bazzill dotted kartong, pyntepapir fra Piondesign "Til Mor", motiv fra internett, Spellbinders ramme, sommerfugldies er Cheeri Lynn og swirlene er Memory box.  Jeg tror metallsommerfuglen er fra Kuttut.



Close up, for her er det lag på lag som vintage skal være..

 Viser og tannhjul fra Tim Holtz, selve klokka er Papirdesign.
Blomstene er en blanding, den store har jeg heklet selv, senter i rosen husker jeg ikke merket på, roser og de gule er fra WOC. De hvite snurrene er fra Kort & godt.
Den mellomste blomsten (mellom heklet og senter) og bandet er begge farget med Distress stain, tattered rose. Blonder nede og osteklut bak pynten.


 God plass inne i kortet.
Her har jeg brukt stempel fra Kort & godt, og sommerfuglene er Cheeri Lynn.



Jeg melder kortet på følgende utfordring:


Nå skal jeg få ferdig kortene til min sønns tre lærere! (de blir enkle altså.. :-P)
Minstemann er ferdig med 10. klasse og i morgen har vi høytidelig avslutning med vitnemålsutdeling :-)

Ha en super uke!


søndag 17. juni 2012

Et glitrende bryllupskort!

Det er sesong for bryllup, og jeg har laget et til bryllupskort. Jeg har brukt hjerte stempelet fra Stempelglede som hovedmotiv igjen, jeg synes stempelet er utrolig lekkert og man kan gjøre utallige variasjoner med det :-)

Jeg har her stemplet både med rosa blekk og med blank blekk som er embosset med klar glitter etterpå, for å få ekstra glans. Jeg har brukt rikelig med både blomster og glitter, er det bryllup så kan det gjerne glitre! Det var litt vanskelig å få det fram på bildet.

Jeg har brukt bazzill kartong, det hvite er bazzill swirl. Dies fra Cheeri Lynn og Spellbinders, swirl fra Magnolia. Puncher fra Martha Stewart,blomster og perle-nål fra WOC, hjertecharms fra Kuttut  og tekststempel fra Storyteller. Fra skuffen har jeg brukt perler, tyll og band.Jeg har brukt glitter på blomstene og kantene.


litt zoomet inn...



Inne i kortet har jeg brukt samme dies og puncher, og stempelene er fra Stempelglede.
På høyre siden skal det stå navnet på brudeparet i det lille hjertet, og en personlig hilsen i det store.



Jeg kaster meg på følgende utfordinger:



Ha en fortsatt fin helg :-)


søndag 10. juni 2012

Et spesielt kort til et spesielt bryllup

Jeg fikk en bestilling på et bryllupskort til et noe spesielt bryllup. Eller, det vil si bryllupet har allerede vært i Kairo, og nå skal de ha en velsignelse i Kautokeino. Brudgommen er fra Egypt og bruden er fra Kautokeino. To kulturer møtes, begge med sterke farger slik jeg ser det.

 Jeg kjenner bruden og har gått på et av hennes kurs i magedans for noen år siden. Med tanke på at dette er noe hun har holdt på med i mange år, så er det kanskje ikke så rart at hun fant en mann fra dette kontinentet :-)  Siden jeg kjenner bruden så fikk jeg lyst til å lage et kort som passet til spesiet dem. Helst med sterke farger, men det ble vanskeligere enn jeg trodde! Det ble helt umulig å ha to knallfarger på et bryllupskort :-))

Det er ekstra utfordrende å lage noe personlig, men ofte er det også ekstra morsomt! Det var det heldigvis denne gangen :-) Jeg endte opp med et staffelikort.

Her er iallefall resultatet, jeg har brukt: Bazzill kartong, pyntepapir fra Inkido, Go Create dies til rammen og selve kortet.

 
Motivet er fra Tiddly Ink, og jeg har fargelagt med Copic markers.
Jeg har ikke notert ned fargene.

Bak brudeparet har jeg brukt Nelli Snellen - hjerte dies.
Swirlen under er fra Marianne design. Blomsten har jeg heklet selv.
Så har jeg brukt bling fra Prima E line og hjerteperler fra Kort & godt.


Nærbilde av den største utfordinga med dette kortet. Jeg fant fram et av magebeltene jeg brukte på magedans kurset, tok av noen perler og forsøkte å herme litt på hvordan frynsene ser ut. Jeg heklet med metallic garn og istedenfor de "myntene" som hang på beltet, hang jeg på små charms som passet bedre i størrelse. Hjertecharmen er fra Kort & godt og de to andre er fra Kuttut.

Jeg håper jo at de skjønner hva dette skal forestille :-)


Inne i kortet har jeg brukt samme dies, og på hjertet har jeg stemplet en tekst fra Stempelglede.
Pyntepapiret er såpass lyst at man kan skrive en liten hilsen direkte på dette.


Jeg melder kortet på følgende utfordringer:


Ha en fortsatt fin søndag og en ny flott uke :-)

lørdag 9. juni 2012

Heklede lyslykter igjen

Et sett med heklede lyslykter ble løsningen da jeg måtte fikse bursdagsgave til min svigersøster tidligere denne uka. Ettersom jeg har fått ordre om å holde foten i ro, ble det ikke aktuelt å dra på kjøpesenteret å finne gave. Disse lyktene fungerer fint som en liten presang, så egentlig burde jeg ha laget opp et ferdig lager med dem!

Jeg har brukt samme mønster som alltid, staver, luft- og kjedemasker helt enkelt. Jeg har brukt hvitt heklegarn til selve trekket, mens kantene og blomsterpyntet er heklet med Anchor metallic hvit.
 Jeg hadde liggende et sett med lilla lyslykter som ble til dette formålet i fjor, så nå kom de til nytte. Jeg har brukt lilla organza bandt rundt lyktene og senteret av blomstene ble pyntet opp med lilla brads fra WOC.

Casa fargealong er hvit denne måneden, så da får jeg levert inne ett bidrag allerede nå :-)



Det positive med å holde seg i ro er at man iallefall får gjort litt handarbeide, så jeg satser på å få produsert iallefall ett bidrag til med fargen hvit/naturhvit :-)

Ha en strålende helg!

torsdag 7. juni 2012

Bursdagskort

Her er et bursdagskort i vintage stil igjen, bare i litt (for meg) uvante farger. Jeg hadde ikke så god tid så jeg fant noen utfordringer å gå etter, da gikk det faktisk veldig fort! Denne gangen har jeg faktisk funnet fram symaskina også, noe jeg angret på underveis da den begynte å trøble.. tror jeg må bruke den oftere så kanskje den blir mer samarbeidsvillig :-P


Til oppsettet benyttet jeg ukens skisse til Sketcy colors.
Fargene ble valgt ut fra StampArtic - sort/hvit og valgfri farge - jeg valgte gul. Bazzill kartong i gul og svart, og gult pyntepapir fra Pion design.
Papirdokkene ville ha vinger, da ble det sommerfugler fra Pion designs pyntepapir.
Srapperikets utfordring er å bruke doili/kakeserviett, det passet bra på dette kortet.

Bildet er funnet ute på nettet et sted, har skrevet det ut i fjor så jeg husker ikke hvor.
Ellers har jeg brukt swirl fra Marianne design, bandet er kjøpt hos Nordlys hobby, og blonden fant jeg på en butikk i Hammerfest da jeg var der i går :-) Perler er fra Kort & Godt, Blomster er både Kort & godt og WOC.
Ellers har jeg brukt osteklut og en sommefugl charms fra Kuttut.

Kortet er allerede gitt til min svigersøster, i kveld ble det utskeielser med gode kaker :-)

Melder kortet på utfordringene:


Ha en fortsatt fin uke! Selv sitter jeg hjemme med hoven legg og forsøker å holde foten høyt, sprukken Bakers cyste er IKKE godt :-P

onsdag 6. juni 2012

Konfirmant og fotballgutt

Her er det siste konfirmasjonskortet jeg laget i år, det var til en gutt som jeg er tante til. Han er et fotball- og skitalent, så jeg måtte bruke fotball-Mikey til ham.
Jeg har laget et slags tag-kort av denne. Jeg har brukt bazzill, pyntepapir fra Papirgleder, Sizzix dies til stjernene, Martha S. puncher til stjerneborden. Fotballcharmsen er fra kuttutt og perler fra Kort & Godt. Bokstavene er Quik k. Motivet er fargelagt med copics.


Den ene "tagen" er laget av Go Create dies, samme dies og bord som på utsiden. Teksten er stempel fra North stamps, her er det plass til å skrive også. Den andre tagen har jeg stemplet en tekst fra Storyteller på.
 

Ha en fortsatt fin uke :-)

lørdag 2. juni 2012

Bryllupskort i hvitt og sølv

Dette er et bestillingskort hvor jeg fikk bilde og monogram til å bruke på kortet. Jeg laget først et annet kort som jeg skal vise senere, men ble ikke fornøyd og laget dette istedenfor. Det er det første kortet som ble brukt, men jeg kan enkelt bytte ut bildet og monogrammet med noe annet og gi dette kortet til noen andre.

Jeg har brukt hvitt og sølvfarget bazzill, Go create dies til selve kortet. Cheeri Lynn kakeserviett-dies, swirl er Memory box. Stemplene er Stempelglede, embosset med sølv. Rosa blomst fra? roser og nål fra WOC. bling fra Primaog charms og perler fra Kort og Godt. Fra skuffen har jeg osteklut og sløyfeband.

Tekstene er også her Stempelglede. Hjertene er Nelli Snellen.



Jeg melder kortet på følgende utfordringer:


Ha en flott lørdag!