søndag 15. november 2015

Jul med pastellfarger

Nå har vi ny utfordring hos Storyteller, og temaet er "jul i utradisjonelle farger".
Jeg har i den anledning laget et julekort i pastellfarger med de flotte papirene fra Papermania.

Jeg var innom Ett Trykk og ble inspirert av deres utfordring om å legge litt ekstra i fotograferingen av kortene. Jeg fikk lyst til å prøve og tok kortet med meg ut på terrassen sammen med litt stash jeg hadde i umiddelbar nærhet. Det blåste og dagslyset er veldig begrenset her i nord nå når mørketiden har kommet, men med blitz så gikk det greit. Jeg kommer nok til å prøve dette flere ganger, når jeg bare har tid til det :-)

Ett av bildene skulle være uten styling og tatt rett forfra:

Jeg fant fram en duk jeg bruker i jula på kjøkkenet under en løper, den passet godt til kraftkartongen. Her er duken på vranga.  Det hvite bak er snø.


Jeg har brukt mønsterpapir fra Do Crafts, Papermania.
Sikk-sakk band og pon pon bånd er også Do Crafts, Papermania
Chipboard juletre er Storyteller: ST-010014
Charms fra Storyteller
Stempel Kaboks: KBKS-SBN-503

Så var det et bilde med styling;

Her har jeg snudd duken slik at glitteret i stoffet vises. Så fant jeg noe litt pynt som jeg har hatt til overs etter borddekorasjoner på hobbyrommet, og et stearinlys jeg har pyntet selv til å style rundt. Jeg kunne sikkert ha gjort dette bedre, men tiden var litt knapp i dag og nå har jeg iallfall blitt litt mer oppmerksom på hva man KAN gjøre :-) 
Nærbilde.


Nå håper jeg du er blitt inspirert til å delta på Storytellers utfordring, og ikke minst til å style bildene du tar av kortene dine :-)

Utfordring til STORYTELLER  finner du HER

Jeg melder kortet på månedens utfordring hos Ett Trykk: Ta fine bilder av kortet ditt

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder av kortet , ble inspirert . Spennende og flotte farger og oppsett på det nydelige julekortet. Klem Synnøve

    SvarSlett
  2. Vintermørket er en utfordring for bildeknipsinga, det er det ingen tvil om. Men flott oppsett på stylingen og nydelig kort! Takk for at du ble med på ekstrautfordringen vår :)

    SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)