tirsdag 10. desember 2013

Luke 10 i adventskalenderen hos Copic Marker Norge

I dag er det min tur igjen til å komme med et bidrag i CMNs adventskalender.
 
Jeg har laget en serviettholder med julemotiv. Kanskje det kan være et julegavetips? Eller du kan gjøre som meg, lage til deg selv! For en gangs skyld så har jeg faktisk gjort det, og har derfor plukket ut et av mine yndlingspapir og fargelagt motivet etter det :-)

Serviettholderen er enkel å lage, og jeg har delvis brukt malen til Marianne. Jeg har ikke sett på målene hennes, men laget brettene etter hvor store serviettene er. På malen hennes kan du også lage en boks til teposer i front, men det ønsket ikke jeg å ha på denne og sløyfet det. 
 
Jeg har brukt pyntepapir fra Piondesign, Silent night.
Dies bak motivet og i åpningen er fra Spellbinders.
Stjernene og bladranken er fra Memory Box, mens poinsettaen er fra Magnolia.
MS punch nede rundt hele boksen.
 

Sett fra siden, jeg brukte ikke målene fra malen men målte etter serviettene jeg hadde kjøpt til formålet. Her ser du esken fra siden. Dersom man bare skal ha servietter slik som her (uten tepose-delen), bør  man ikke velge de serviettene som har bare 20 servietter for da tror jeg den blir for spinkel til å stå stødig.
 
 
Motivet Nativity Angels er fra Lili of the valley, jeg er veldig glad i de enkle strekene som kjennetegner disse stemplene og akkurat dette motivet falt jeg pladask for da jeg fant det. Det var en stor utfordring å fargelegge akkurat denne synes jeg, det er liksom enklere når motivet har bare EN person :-P For å gjøre det ekstra utfordrende så valgte jeg å bruke mørk bakgrunn! Det gjorde jeg rett og slett fordi dette skal jo være et bilde fra Betlehemsnatta, og da må det være mørkt, ikke sant? :-)
 
Jeg er ikke 100 % fornøyd, noen skjønnhetsfeil her og der.. men det får gå :-)
 
Her er fargene jeg har brukt:
Hud:E000-00-11-93
Hår: E21-23-25-27
Kjoler: R000-01-E93
Sokker/vinger: W0-1-3
Krybbe: E70-71-74-77/YR 20-21(strå)
På bakken: E41-42-43-44
Himmel: BV20-23-25-29
På stjernene har jeg brukt gull-penn

Innlegget finner du også på Copic Marker Norge, jeg anbefaler dere å sjekke CMNs kalender hver dag nå i adventstiden :-)

Ha en fin uke!
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Kjempe fine serviettholder du har laget! å så nydelig motivet du har fargelagt også :)
    Ha en riktig flott og kreative førjulstid :)

    SvarSlett

Tusen takk for at legger igjen kommentar her, det setter jeg stor pris på :-)